Shea vajas testápoló nagy csomag

8,490 Ft

Shea vajas testápoló nagy csomag díszcsomagolásban.

Tartalma:

Golden balzsam testápoló

A Golden Balm egy  pótolhatatlan luxus balzsam, ami pozitív hatással van a problémás és érzékeny bőr tüneteire egyaránt. Minden korosztály számára megfelelő védelmet nyújt a különböző külső hatásokkal szemben, amelyeknek bőrünk napi szinten van kitéve. A balzsam kiváló hidratáló és regeneráló hatással rendelkezik, remek választás az átmeneti bőrelváltozások esetén, de az állandó krónikus problémákkal küzdő bőr számára is.

Összetevők: shea vaj, méh viasz, pálma olaj, narancs és vanilia eszenciális olaj, limonén-, benzil- , alkohol és linalol természetes olajokból

50ml

Shea vaj szappan rózsaolajjal

Ez a sheavaj alapú szappan rózsaolaj kivonattal biztosítja a bőr számára a megfelelő hidratálást, puhává varázsolja a bőrt és egyben jótékony hatással van az allergiára hajlamos bőrre. Tartalmaz hasznos növényi zsírokat, amelyek segítik a bőrsejtek regenerálódását és ily módon lassítja a bőr öregedését.

Összetevők:

sheavaj, pálmaolaj, szójabab olaj, rózsaolaj, szezámmag

100g

 

Shea vaj szappan citromolajjal

Ez a shea vaj alapú szappan a citromolaj kivonatával megfelelő hidratáltságot és puhaságot biztosít bőrünknek, ugyanakkor jótékony hatással van az allergiára hajlamos bőrre is.

Összetevők:

shea vaj, víz, pálmaolaj, szójabab olaj, citromolaj, növényi tealevél keverék,  limonén-, benzil- , alkohol és linalol természetes olajokból

100g