Babakrém

1,720 Ft 1,205 Ft

Babakrém- a legkisebbek bőrének ápolására

 

A babakrém 100 % ban természetes és a legjobb a mindennapi babaápolásban. A legjobb minőségű szerves vajakat és természetes olajokat tartalmazza, kiegyensúlyozott arányban az olaj és nedvességtartalommal.

Gyorsan felszívódik így olyan szükséges védőréteget képes létrehozni, amely megakadályozza a bőr további kiszáradását. Segíti a kedvezőtlen külső ártalmak bőrre gyakorolt hatásainak elkerülését. Alkalmas a pelenka által érintett területek ápolására is, amelyek folyamosan ki vannak téve a vizelet és széklet káros enzimeink, amelyek irritálják a baba bőrét.

 

Összetevők:

sheavaj, pálma olaj, mandula olaj, kókusz vaj, avokádó olaj, kókusz olaj, méhviasz, vanilia és kamilla esszenciális olaj, limonén-, benzil- , alkohol és linalol természetes olajokból

 

Nem tartalmazz:

tartósítószereket, mesterséges színezékeket, alkoholt, természetellenes nyers alkotóelemeket, állati zsírokat, ipari elemeket, emulgeálószereket, stabilizátorokat, parfümöt vagy bármilyen más kémiai anyagok, amely káros hatással bír – még az esetben sem, ha a baba lenyeli a terméket.

A Dr. Pasha Baba krém a legjobb választás, amikor a baba ápolása és biztonsága fontos számunkra.

 

A mikrobiológiai és kémiai/ vegyi vizsgálatok megerősítik a termék eredményességét. A Dr. Pasha Baba krém dermatológiailag tesztelt és megkapta a Dermatest tanúsítványban kapható legmagasabb pontszámot.

 

A Baba krém további pozitív hatásai:

segít az irritáció elleni védekezésben

megelőzi a baktériumok és gombák kifejlődését

enyhíti a viszketést

gyulladás gátló hatása van

csökkenti az izomfeszültséget

csökkenti a fertőzések lehetőségét

nedvességgel tölti meg a bőrt

védi a bőrt a száraz levegő és nap szárító sugarai ellen (FIGYELEM! NEM TARTALMAZ UV SZŰRÉST!)

puhítja a bőrt

javítja a bőr rugalmasságát, amikor a baba bőre húzódik a növekedése közben

100ml

Az akciós termék lejárati ideje 2018.05.hó! Kérjük a vásárlásnál ezt vegye figyelembe.

Tovább