A kezdetek…

A Dr.Pasha természetes kozmetikumok gyártója által kiemelkedő a törekvés az iránt, hogy helyreállítsa a bőr természetes egyensúlyát. Ötvözve a tudomány, mint a kémia a biológia és az orvostudomány területeit, megszülettek a natúr összetevők csodás hatásait kiemelő kozmetikumok.

Elsőként a kézzel készített, természetes szappanok ötlete merült fel, amely egy szerencsés „baleset” eredményeként elindította a márkát a világ szépségipari piaca felé vezető úton. Hosszas tesztelési folyamat után a Dr. Pasha organikus szappanok hatása eredményesnek bizonyult a vegyi összetételű termékekkel szemben.

Eredetileg csak egy fajta szappan született meg, azonban igény merült fel az eltérő bőrtípusok és bőrproblémák tartós kezelésére is.

A Dr. Pasha márka azonnal megtalálta vevőit és helyét a piacon, így további termékfejlesztésekbe kezdett.

Ma már hat különböző vonalon, összesen ötvennyolc terméket kínálunk

  • természetes szappanok
  • természetes krémek
  • természetes olajok
  • természetes aromaterápiás masszázsgyertyák
  • természetes babaápolás
  • természetes illatosítók

Minden készítményünk 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, a legjobb minőségű alapanyagokból készül. Tartósítószer és parabén mentes kozmetikumok, amelyeket nem tesztelnek állatokon.

Megjelenésében a keleti hangulatot idéző, egyedi csomagolás és elegáns külső jellemzi.

A márkáról:

Dr.Pasha története a természet nyelvén íródott.

Kínálatunkat átszövi a természetes illatok és színek kavalkádja. A Dr.Pasha szépségműhely hitvallása szerint az anyatermészet éppen elegendő és hatásos kinccsel ajándékozott meg minket ahhoz, hogy azt a szépségápolás területén is eredménnyel hasznosíthassuk. Így találtuk meg a szlogent is, amely hűen tükrözi a fentieket: “A szépség, amely a természetből fakad…”

Termékeink valóban 100% -ban természetesek és garantáljuk, hogy egyiket sem teszteljük állatokon.

Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges színezéket, mesterséges alkoholt, szintetikus anyagokat, ipari bázis elemeket, emulgeálószereket, mesterséges stabilizálószereket, parfümöket, vagy bármilyen más vegyi anyagokat.

Az előállítás során megalkuvás nélkül, kizárólag olyan nyersanyagokat használunk fel, amelyek kézi, természetes úton kerültek feldolgozásra. Követjük a hagyományos recepteket miközben Mi is figyeljük a világban megjelenő trendeket.

Célunk, hogy a Dr. Pasha termékeket használva természetes úton állítsuk vissza a bőr eredeti egyensúlyát valamint lelkünk békés állapotát.